Privacy Policy
Megyer Archery do not disclose buyers information to any third parties. Cookies are used on this shopping site, but only to keep track of the contents of your shopping cart once you have selected an item.


Credit Card Security
We do not ask any information about your credit card! You will pay by paypal or banktransfer.
Adatvédelmi nyilatkozat.

Kérem, olvassa el figyelmesen az adatvédelmi nyilatkozatot. Weboldalam használatának megkezdésével elfogadja az adatvédelmi nyilatkozat feltételeit.

A saját fiókján belül a "Mypersonal data" menüponton belül minden adatot megtalál, amit rögzítettünk.

Fiókja bármikor törölhető, ha törölni szeretné, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

 A Megyer Archery/Megyer Íjászat tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait, és mindent megtesz a látogatók személyes adatainak védelméért. A webhely legtöbb lapja úgy is látogatható, hogy nem szükséges személyes információk közlése. A vásárláshoz azonban szükség van bizonyos adatokra, amelyek tárolását és felhasználási módját ez a dokumentum hivatott ismertetni. A weboldalamon az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes.

A weboldalon összegyűjtött adatokhoz kizárólag a Megyer Archery/Megyer Íjászat fér hozzá.

A  személyes adatokat nem nyújtjuk be, nem tárjuk és nem továbbítjuk a Megyer Archery/Megyer Íjászat- tól különböző félnek.
A Megyer Archery/Megyer Íjászat nem használja fel a birtokába jutó személyes adatokat arra, hogy kéretlen leveleket küldjön üzleti ajánlatairól, hirdetéseiről. A Megyer Archery/Megyer Íjászat nem adja és nem cseréli el az Ön adatait.

 A weboldalunkra látogatók számítógépeinek és az ilyen számítógépeken telepített szoftverek bizonyos adatai rögzítésre kerülhetnek. Ilyen adatok lehetnek például a weboldal látogatása során használt számítógépének IP-címe, böngészőjének típusa, operációs rendszere, tartományneve, látogatásainak időpontjai és azon webhelyek címei, ahonnan a látogatónk a weboldalunkra érkezett. A Megyer Archery/Megyer Íjászat arról is információt gyűjt, hogy mely lapokat látogatta a weboldalon belül. Ezeket a látogatási adatokat a Megyer Archery/Megyer Íjászat csak egyéni azonosítószámokkal társítja. A fentiekben említett adatok, amelyek bizonyos esetekben személyes adatoknak minősülhetnek, kezelésének célja a weboldalunkon nyújtott szolgáltatások hatékonyabb működtetése, minőségének fenntartása, a weboldal látogatottsági statisztikáinak készítése, a weboldal használata vagy működtetése során esetlegesen felmerülő hibák és a weboldal ellen irányuló támadási kísérletek elhárítása. Ezeket az adatokról statisztika készül és a havi rendszerességgel keletkező napló-állományok tárolásra kerülnek az Üzemeltető szerverén.

 A Megyer Archery/Megyer Íjászat webáruház használata során megadott és egyébként a Megyer Archery/Megyer Íjászathoz került személyes adatok kezelése tekintetében a Megyer Archery/Megyer Íjászat maradéktalanul betartja az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény és az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről szóló 226/2003. (XII. 13.) Kormányrendelet, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit és előírásait